Vízóraaknák

Minőségi műanyag vízóraaknákat gyártunk megrendelésre! Ha Ön is egy új vízóraaknát szeretne beszerelni otthonába vagy nyaralójába, akkor nálunk garantáltan a legjobb helyen jár!

 

Műszaki alapadatok:

Aknamagasság: 120 cm , fedéllel 125 cm
Hengeres test átmérő: névleges 100 cm
Búvónyílás átmérő: 62,5
Névleges falvastagság: 6 mm
Vízórabekötés mélysége:
felülről számolva 100-125 cm közötti mélységben. Optimális bekötési szint 120 cm.
Súly: 30 Kg.
Ára: 85.980 Ft.

Opcionális hőszigeteléssel (akna és fedél)

 

Főbb jellemzők:
műszaki igényesség, kiváló, stabil minőség, optimalizált geometriai kialakítás, garantált élettartam, magas feszültség-korrózió, kimagasló mechanikai tulajdonságok a kiváló anyagválasztásnak köszönhetően. Közepes sűrűségű polietilén alapanyagból készül, fehér vagy fekete alapszínekben. Az alapanyag és a színezőanyag UV stabilizált.
Kézzel kiemelhető lépésálló fedél, beépített lépcsővel, vízbejutás ellen védő peremkialakítással, csúszásgátló felületi mintázattal DN25 csőtömítéssel szerelve vízórák középen alátámasztva belógás ellen (a széles bordával) megcsúszás ellen védő, az aknatesttel egybeöntött lépcsőelem kialakítás

Előnye leginkább a kialakításának köszönhető, mivel egy tartós polietilén anyagból épül fel az akna. A műanyag kivitelezésnek köszönhetően pedig költség- és idő hatékony alternatívát jelent a beton aknákkal szemben.

A polietilén praktikus szerkezeti tulajdonsága révén stabil ellenálló tartást biztosít. Könnyű súlyuknak köszönhetően a telepítésük nem igényel különösebb fáradalmat a gödör kiásását leszámítva.
Kérdéseivel forduljon hozzánk elérhetőségeinken keresztül!