Előtéttartály

Minőségi műanyag előtéttartályokat gyártunk és segítünk kiválasztani az Önnek legmegfelelőbbet! Tudja meg miért lehet szüksége előtéttartályra!Hazánkban a domborzati viszonyok miatt a magasbban fekvő helyeken, a hálózati vízellátás nem képes ellátni megfelelően a fogyasztó helyeket.
Az alacsony vízhozam miatt gondot okoz az automata tüzoltó berendezések megfelelő mennyiségű vízzel történő ellátása, de gondot okoz a hétköznapokban is amikor egyszerre több fogyasztási helyen nyitják meg a csapokat.

Ilyen helyeken kell beépíteni nyomásfokozó berendezéseket, melyeknek fő alkotóeleme az előtéttartály (puffertartály), melynek a hálózatról történik a feltöltése miközben a nyomásfokozó berendezés az előtéttartályról megfelelő mennyiségben és nyomással továbbítja a vizet a fogyasztó helyhez.

Ezekhez a berendezésekhez gyártunk egyedi méretekhez igazodva műanyag tartályokat és akár WILO nyomásfokozóval ellátott komplett berendezéseket.

Ellenálló, hosszú életű, megbízható és kifogástalanul kivitelezett tartályokat kínálunk többféle funkció ellátására. Kérdéseivel forduljon hozzánk elérhetőségeinken keresztül!